Programok

Aktuális ajánlatok

Arborétum Lakópark - Az élhető lakópark!

Lakást vagy Befektetést keres?

Hívjon most! Vagy keresse értékesítési irodánkat a Malom Központ 4. emeletén!

www.alakopark.hu

Új szolgáltatás a Malomban!

A Magyar Posta csekkbefizető automatáival egyszerűen, kényelmesen és gyorsan fizetheti be csekkjeit bankkártyával. A fizetés kártyás vásárlási tranzakciónak minősül. A Magyar Posta - hasonlóan a postákon készpénzben vagy bankkártyával befizetett csekkekhez - az automatán keresztül történő csekkbefizetésért sem számít fel díjat a csekkbefizető ügyfélnek.

További információk itt

A csekkbefizető automatát keresse a Malom Központ -1 szintjén a Lipóti Pékséggel szemben.

Rendeld csomagod Foxpost automatába!

A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, a megszokott bevásárlási rutin közben. Sőt, ha csomagot szeretne feladni, azt is egyszerűen megteheti, kiválasztva a csomag méretének megfelelő fakkot.

A csomagot akár már egy munkanapon belül a címzett automatába kézbesítjük. Automatáink országszerte megtalálhatóak a legnagyobb bevásárlóközpontokban.

Keressen minket a Malom Központban is!

Mobiltöltő

Mobiltöltő

Kellemetlen helyzet, amikor a mindennapokban egyre nélkülözhetetlenebb mobiltelefon lemerül.

Bevásárlóközpontunk -1-es szintjén található mobiltöltő állomás, melyekhez bármilyen gyártmányú készülék csatlakoztatható, és feltölthető. 

A bokszok ajtaja 100 forintos érmékkel működik, amik használat után természetesen visszajárnak.

Töltődjön fel az Ön telefonja is Nálunk!

Triumph ajánlata

Térj be a Triumph márkaüzletbe, hiszen a Triumph Amourette termékcsalád már az új szezon színeiben kapható! 

Könyvek iskolakezdéshez 20-60% kedvezménnyel

Új tanév, új könyvek, új akció! Kötelezők, feladatgyűjtemények, gyakorlók minden tantárgyból, nyelvtanulás vagy épp játékos ismeretterjesztés egyaránt szerepel iskolakezdési akciónk kínálatában.

Vásároljon 20-60% kedvezménnyel, akciónk 2016. szeptember 1-30. között érvényes.


További részletek itt.

NYERJ EGY UTAZÁST LONDONBA 2 FŐRE

...vagy legyen Tiéd a 10 db 20.000 Ft értékű ajándékutalványok egyike!


20 éves lett a J.PRESS! Vegyél részt a J.PRESS nyereményjátékán, és ünnepelj Te is!

A nyereményjáték időtartama: 2016. szeptember 1-30.

A nyereményjáték pontos részleteiről az alábbi linken tájékozódhatsz!
>>http://jpressplaza.hu/blog/szuletesnap-nyeremenyjatek-reszletek/

Olcsóbban moziznál?

Mekkora kedvezményt szeretnél?

Rajongói hűségkártyák a mozinál.

A 10%-os Malom Mozi Kártyáról tovább információt itt olvashatsz.
Az 50%-os Malom Mozi Kártyáról tovább információt itt olvashatsz.

Miért népszerű a Malom Központ?

2015-ben lesz 10 éves a kecskeméti Malom Központ, amely töretlenül népszerű a vásárlók körében. De mi a titka a sikernek? Ennek jártunk utána.

Jövőre lesz 10 éves a kecskeméti Malom Központ, amelynek töretlen sikerét jó néhány bevásárlóközpont megirigyelhetné országszerte. A hírős városban már a rendszerváltás előtt is élénk kiskereskedelmi élet folyt, hiszen ki ne emlékezne a vásárlók közül a nagy népszerűségnek örvendő Skálára vagy Centrumra, a zsúfolt üzletekre és a széles áruválasztékra. Azonban az ezredforduló környékén ezek az úgynevezett elsőgenerációs bevásárlóközpontok korszerűtlenné váltak, Kecskeméten is megkopott az áruházak népszerűsége, hiszen a látogatók az igényes és esztétikus épületeket, a tágas tereket szeretik, igénylik a kávézókat és az éttermeket, ahol akár beszélgetni is lehet.

Kecskeméten 2005-ben adták át a Malom Központot, amely nagyszerűen illeszkedik a történelmi belváros szövetébe, építészeti kialakítása pedig mind a mai napig megfelel a vásárlói igényeknek. Utólag nagyszerűen látszik, hogy a legjobb időpontban építették fel a megyeszékhely új üzletközpontját, hiszen 2004-ben a hazai ingatlanpiac szárnyalt, és a kecskemétiek körében is jelentős igény mutatkozott egy jó lokációban elhelyezkedő bevásárlóközpontra, ahol egyetlen helyen válogathatnak a legjobb márkák között. Elég csak benézni az épületbe, amely még egy átlagos hétköznap is megtelik élettel, szinte Kecskemét új városközpontjaként működik.

Még a 2008-ban kitört válság sem okozott jelentős visszaesést, inkább stagnálásnak nevezhetnénk a krízis éveit, majd 2011-ben kisebb mértékben, 2013 utolsó negyedévétől pedig tartósan fellendült a kiskereskedelmi forgalom Kecskeméten. A Malom Központ stabilitását a gazdasági nehézségek ellenére az elmúlt évtizedben annak köszönheti, hogy mindig azonnal reagál a városlakók és a környékbeliek igényeire. A központi látványos átrium, a szellős terek, az átláthatóság, a jó megközelíthetőség, a komfortosság és a dizájn, valamint a márkaválaszték sokszínűsége mind-mind a látogatók szempontjából formálta és formálja a bevásárlóközpont mindennapjait, ahol jó érzés elüldögélni, vásárolni, meginni egy kávét vagy csak nézelődni a kirakatok előtt.

Hetente több mint százezer látogató keresi fel a Malom Központot, ahol mintegy 100 üzlet termékei között válogathatunk. Évente csaknem 4-6%-os látogatónövekedéssel büszkélkedhetnek, amelynek egyik oka, hogy újabb és újabb népszerű márkák jelennek meg, vagy bővülnek. Sok brand szeretne bejutni a Házba, de csak a legjobbak kapnak lehetőséget, amelyek a régi márkákkal együtt egymást erősítik. Az Euronics 2014-ben érkezett, de a Tchibo és a My77 is új boltot nyitott. Emellett jelentős mértékben bővült a Retro, de ugyanígy a telekommunikációs cégek – mint a Telekom és a Vodafone – nem csak bővítették üzlethelyiségeiket, hanem immár az anyacég működteti az újjávarázsolt boltokat. Ez a szándék motiválja a Telenort is fejlesztési terveinek megvalósításában, valamint hangsúlyosabb megjelenéssel lesz jelen a Budmil is. A város felfutó gazdasági életét látva, a bevásárlóközpont számára a jövő is biztató, amely most ismét nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen egy több ezer négyzetméteres vásárlói teret újít meg az új igényeknek megfelelően, a tízéves évfordulóra időzítve.

forrás: http://realista.hu/news/details?id=128298